Benvinguts a caledonia bungalow park & camping

Descobreix els nostres allotjaments

Descobreix el Camping Caledonia: el millor càmping familiar a Tamarit, a prop d’Altafulla i Tarragona. Gaudeix d’unes vacances inoblidables prop del mar!

El Camping Caledonia té dues piscines exteriors una de 25 metres i una petita pels infants de 5 metres.

A Camping Caledonia, volem que la teva experiència gastronòmica sigui excepcional. Per això, et convidem a gaudir d’una àmplia varietat de plats deliciosos al nostre restaurant. El nostre talentós equip de cuiners utilitza ingredients frescos i de alta qualitat per preparar sabors irresistibles que satisfaran tots els paladars.

El teu destí ideal per a unes vacances inoblidables a Tarragona!

Camping Caledonia és un prestigiós càmping de primera categoria situat a Tamarit, a només 1 km de l’encantador poble d’Altafulla i a escassos 8 km del centre de Tarragona. La nostra privilegiada ubicació ens situa a prop de la desembocadura del Riu Gaià, una zona protegida coneguda per la seva excepcional flora i fauna. A més, estem a només 1 km de les precioses platges d’Altafulla i Tamarit, i a un curt passeig de 5 minuts amb cotxe i 15 minuts a peu de l’impressionant Castell de Tamarit, un lloc de somni que ha estat escenari de nombrosos anuncis publicitaris a causa de la bellesa del seu paisatge.

A Camping Caledonia, la nostra prioritat és oferir-te una experiència de vacances incomparable. La nostra completa oferta d’activitats i serveis està dissenyada per proporcionar-te diversió, relaxació i aventura. Les nostres instal·lacions inclouen un club infantil, minigolf, petanca, tirolina, camp de futbol, bàsquet, pista de tennis i una increïble zona infantil. Garantim que tota la família gaudirà d’unes vacances segures i plenes de diversió!

A més, pensant en la teva comoditat, oferim una àmplia gamma de serveis addicionals, com ara supermercat, bar, restaurant, bugaderia i connexió a Internet amb WiFi gratuït a tot l’establiment. A Camping Caledonia, t’oferim l’oportunitat de gaudir d’unes vacances d’estiu fantàstiques i assequibles a Tarragona.

T’esperem amb els braços oberts perquè visquis moments inoblidables! No perdis l’oportunitat de reservar la teva estada ara mateix i assegura’t de estar preparat per a una experiència inoblidable al nostre càmping de primera categoria

Piscines

Descobreix les refrescants piscines del Camping Caledonia: La diversió aquàtica que necessites!

A Camping Caledonia, oferim dues magnífiques piscines exteriors perquè gaudeixis al màxim de les teves vacances. Tenim una impressionant piscina de 25 metres, perfecta per nedar i refrescar-te sota el càlid sol de Tarragona. A més, hem dissenyat una piscina més petita, especialment pensada pels més petits, amb una longitud de 5 metres, on podran xipollejar i divertir-se de manera segura.

Les nostres piscines són el lloc ideal per relaxar-se, divertir-se i gaudir de l’agradable ambient del càmping. Imagina’t passar els teus dies submergit a l’aigua, envoltat d’un entorn natural i amb el clima perfecte per gaudir al màxim!

No perdis l’oportunitat de gaudir de les nostres piscines exteriors durant la teva estada a Camping Caledonia. Tant si ets un amant de la natació com si busques un lloc segur i divertit perquè els nens s’ho passin bé, les nostres piscines són el complement perfecte per a unes vacances inoblidables. Vingueu i submergeix-te en la diversió al Camping Caledonia!

Els nostres hostes diuen

Camping Caledonia: el teu petit càmping a la Costa Daurada, prop d’Altafulla (Tarragona)

Benvingut a Camping Caledonia, el destí perfecte per a unes vacances familiars inoblidables a la bonica Costa Daurada. El nostre càmping està estratègicament situat a Tamarit, a pocs minuts de l’encantadora població d’Altafulla. Les nostres instal·lacions estan dissenyades pensant a oferir als nostres clients familiars una experiència vacacional agradable i plena de diversió.

El més destacat de Camping Caledonia és la seva proximitat a l’Espai Natural Protegit de la Desembocadura del riu Gaià, un paradís per a l’observació d’ocells i una joia natural que es pot explorar a peu. A més, a tan sols 5 minuts, trobaràs una de les millors platges de la costa, la platja de Tamarit/Altafulla, molt recomanada per al turisme familiar. Pots gaudir d’aquesta meravellosa platja allotjant-te en els nostres còmodes bungalows o àmplies parcel·les.

La platja es troba en un entorn privilegiat, juntament amb l’impressionant Castell de Tamarit, un dels llocs més encantadors de tota la costa catalana. No et perdis l’oportunitat d’explorar aquest fascinant indret mentre gaudeixes de la bellesa natural i de l’ambient relaxant de la platja.

A Camping Caledonia, ens esforcem per oferir-te unes vacances inoblidables en un entorn familiar i acollidor. Reserva ara i descobreix la màgia de la Costa Daurada a Camping Caledonia!

EL NOSTRE OBJECTIU

LA TEVA SATISFACCIÓ

Ens encanta escoltar la teva opinió. T’animem a compartir-la als diferents portals perquè puguem continuar millorant.