BENVINGUTS AL CAMPING & BUNGALOWS PLATJA BRAVA | Camping Pals


Gaudeix d’una escapada única al nostre càmping a Pals, situat en primera línia de mar i amb una àmplia piscina. Càmping Platja Brava | Camping Pals és la tria perfecta per a unes vacances en família inoblidables a la meravellosa Costa Brava. Situat al llarg de la costa, a tocar de les platges i cales de Begur (Platja del Racó, Sa Riera, Sa Tuna o Aiguablava) el nostre càmping ofereix una experiència inigualable per a viatgers de totes les edats.

Escapa’t de la rutina diària i submergeix-te en unes vacances inoblidables a la bonica Costa Brava. El nostre càmping i bungalows a la Platja de Pals et proporcionen la combinació perfecta de comoditat, natura i relaxació. Ja sigui que busquis unes vacances en bungalow o t’atregui el concepte de Glamping a la Platja, la nostra oferta a Girona és excepcional per a tota la família.

Instal·lacions del Càmping Platja Brava | Camping Pals

Àmplies parcel·les de càmping al costat del mar Mediterrani per a una estada relaxant dins el parc natural.

Bungalows còmodes per a una experiència d’allotjament inoblidable.

Accés a una platja privada a Platja de Pals per gaudir del sol mediterrani i aigües cristal·lines.

Serveis i programes d’animació per a nens que mantindran entretinguts als més petits.

Excel·lents opcions gastronòmiques que posen de relleu les especialitats catalanes per agradar tots els paladars.

Oferim el millor dels dos mons: la pau i la bellesa de l’entorn natural, combinades amb instal·lacions modernes i còmodes. Tant si tries acampar amb la teva pròpia tenda/caravana/autocaravana com si prefereixes allotjar-te en un dels nostres luxosos bungalows, et garantim unes vacances inoblidables al costat del mar.

Descobreix la Costa Brava

La Costa Brava t’espera amb la seva espectacular costa, encantadors pobles medievals i una vibrant cultura catalana. Tant si busques relaxar-te a la platja com explorar la regió, el nostre càmping és la base perfecta a Girona per a les teves vacances en família a la Costa Brava. Reserva avui mateix les teves vacances al Càmping & Bungalows Platja Brava, un dels millors càmpings a Pals, i viu la bellesa de la Costa Brava al costat del mar en un entorn familiar inigualable!